Polední menu
| 17.11.2025 - 23.11.2025 (aktuální týden) | ||
| Pondělí | ||
| 150 g | Menu 1: Pečená vepřová krkovice s kapustou, vařené brambory; polévka: Zeleninová | 155 Kč |
| 150 g | Menu 2: Rizoto s kuřecím masem a sýrem, okurek; polévka: Zeleninová | 155 Kč |
| 150 g | Hlavní chod 1: Vepřový kotlet se sázeným vejcem, americké brambory | 175 Kč |
| 150 g | Hlavní chod 2: Kuřecí plátek na bylinkách s grilovanou zeleninou, americké brambory | 175 Kč |
| Polévka 1: Zeleninová | 20 Kč | |
| Polévka 2: Česneková s krutony | 60 Kč | |
| Úterý | ||
| 150 g | Menu 1: Vepřový guláš s cibulí, houskové knedlíky; polévka: Porková s vejcem | 155 Kč |
| 2 ks | Menu 2: Vařená vejce s koprovou omáčkou a vařenými brambory; polévka: Porková s vejcem | 155 Kč |
| 250 g | Hlavní chod 1: Pečené vepřové koleno s hořčicí, křenem a okurkou, chléb | 175 Kč |
| 150 g | Hlavní chod 2: Penne s kuřecím masem a listovým špenátem sypané sýrem Grana Padano | 175 Kč |
| Polévka 1: Porková s vejcem | 20 Kč | |
| Polévka 2: Česneková s krutony | 60 Kč | |
| Středa | ||
| 150 g | Menu 1: Přírodní hovězí pečeně, dušená rýže; polévka: Hrachová s uzeninou | 155 Kč |
| 4 ks | Menu 2: Bavorské vdolky s marmeládou a tvarohem; polévka: Hrachová s uzeninou | 155 Kč |
| 150 g | Hlavní chod 1: Smažený vepřový řízek, vařené brambory s máslem a petrželkou | 175 Kč |
| 150 g | Hlavní chod 2: Kuřecí Ondráš se salátem z kysaného zelí | 175 Kč |
| Polévka 1: Hrachová s uzeninou | 20 Kč | |
| Polévka 2: Česneková s krutony | 60 Kč | |
| Čtvrtek | ||
| 150 g | Menu 1: Moravské uzené s křenovou omáčkou, houskové knedlíky; polévka: Drůbeží vývar s masem a nudlemi | 155 Kč |
| 150 g | Menu 2: Vepřové maso v mrkvi, vařené brambory; polévka: Drůbeží vývar s masem a nudlemi | 155 Kč |
| 150 g | Hlavní chod 1: Kuřecí plátek zapečený s sušenými rajčaty a olivamy, hranolky | 175 Kč |
| 150 g | Hlavní chod 2: Vepřový kotlet zapečený s hermelínem a anglickou slaninou, americké brambory | 175 Kč |
| 4 ks | Denní nabídka 1: Kynuté borůvkové knedlíky s rozvarem z lesního ovoce a zakysanou smetanou | 165 Kč |
| Polévka 1: Drůbeží vývar s masem a nudlemi | 20 Kč | |
| Polévka 2: Česneková s krutony | 60 Kč | |
| Pátek | ||
| 150 g | Menu 1: Smažený holandský řízek, šťouchané brambory, zelný salát; polévka: Gulášová | 155 Kč |
| 240 g | Menu 2: Kuřecí stehno po zbojnicku, dušená rýže, okurek; polévka: Gulášová | 155 Kč |
| 120 g | Hlavní chod 1: Smažený hermelín s vařenými brambory, tatarská omáčka | 175 Kč |
| 150 g | Hlavní chod 2: Vepřový kotlet s pepřovou omáčkou, hranolky | 175 Kč |
| 4 ks | Denní nabídka 1: Kynuté borůvkové knedlíky s rozvarem z lesního ovoce a zakysanou smetanou | 165 Kč |
| Polévka 1: Gulášová | 20 Kč | |
| Polévka 2: Česneková s krutóny | 60 Kč | |
| Sobota (dnešní menu) | ||
| 150 g | Menu 1: Hovězí guláš s cibulí, houskové knedlíky; polévka: Hovězí vývar s masem a nudlemi | 185 Kč |
| 150 g | Menu 2: Smažená kuřecí kapsa plněná šunkou a sýrem, vařené brambory s máslem a petrželkou; polévka: Hovězí vývar s masem a nudlemi | 185 Kč |
| 200 g | Hlavní chod 1: Medailonky z vepřové panenky s pepřovou omáčkou, moravské brambory | 215 Kč |
| 200 g | Hlavní chod 2: Smažený vepřový řízek z nakládané krkovičky s domácím bramborovým salátem | 190 Kč |
| 150 g | Denní nabídka 1: Kuřecí plátek se sušenými rajčaty a olivami, jasmínová rýže | 188 Kč |
| 4 g | Denní nabídka 2: Kynuté borůvkové knedlíky s rozvarem z lesního ovoce a zakysanou smetanou | 165 Kč |
| Polévka 1: Hovězí vývar s masem a nudlemi | 20 Kč | |
| Polévka 2: Česneková s krutony | 60 Kč | |
| 24.11.2025 - 30.11.2025 (příští týden) | ||
| Pro daný týden nebylo menu zatím zveřejněno. | ||